Adama primește „Trofeul de Merit 20 de ani” din partea Camerei de Comerț și Industrie Prahova

0
536

Topul Firmelor CCIPH Dezvoltatorul imobiliar lider de piață Adama, deținut exclusiv de Immofinanz Group, a obținut „Trofeul de Merit 20 de ani”, acordat de Camera de Comerț și Industrie Prahova ca o recunoaștere pentru investițiile în județul Prahova. Adama se alătură astfel companiilor care își pun amprenta asupra dezvoltării economice locale, obținând trofeul în cadrul ediției de anul acesta a Galei Topul Firmelor Prahovene

Compania a primit distincția datorită dezvoltării ansamblului rezidențial Evocasa Orizont, amplasat în cartierul Albert din Ploiești.

Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama, a participat cu această ocazie la cea de-a XX-a ediție a celui mai important eveniment de business din județul Prahova, Gala Topul Firmelor Prahovene, organizată de Camera de Comerț și Industrie pe 25 octombrie 2013. În cadrul evenimentului, companiilor a căror implicare în dezvoltarea județului a fost recunoscută le-a fost acordat ”Trofeul de Merit”.

”Este o onoare pentru Adama să obțină o astfel de apreciere din partea uneia dintre instituțiile de renume din județul Prahova, cum este Camera de Comerț și Industrie, și să se bucure de recunoaștere pe plan local. Ne dorim să impunem pe piața rezidențială prahoveană un nou standard și ne bucurăm că eforturile noastre sunt recunoscute”, declară Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama.

Devenit o tradiție pentru județul Prahova, Gala Topul Firmelor Prahovene este în fiecare an evenimentul marcant al mediului local de business. Gândită sub forma unei gale la cel mai înalt nivel, inițiativa este locul de întâlnire al unor personalități importante – membri ai Corpului Diplomatic, Președinți de Camere de Comerț din țară și din străinătate, reprezentanți ai autorităților locale și centrale, dar și oameni de afaceri din județ. De altfel, topul inițiat de Camera de Comerț Prahova are ca scop recunoașterea performanței în afaceri a companiilor din județ.

Evocasa Orizont, ansamblul rezidențial prin intermediul căruia Adama a obținut Trofeul de Merit 20 de ani, este amplasat în cartierul Albert din Ploiești, la câteva minute distanță cu mașina de centrul orașului.

Proiectul este un modern complex rezidențial mixt format din 156 de unități – apartamente și vile la cheie. Ansamblul oferă ploieștenilor un nou orizont de viață, fiind amplasat într-o zonă a orașului în plină dezvoltare. În cadrul Evocasa Orizont, persoanele aflate în căutarea unei locuințe pot alege dintr-o gamă variată de apartamente de 1, 2, 3 sau 4 camere sau dintre cele 38 de vile tip duplex, dispuse în jurul blocurilor conform unui plan urbanistic elegant.

Toate unitățile sunt complet finisate, iar apartamentele aflate la parterul blocurilor, precum și vilele beneficiază de grădină proprie spațioasă, cu o suprafață de până la 300 mp. Locatarii au la dispoziție în incinta proiectului și locuri de parcare, iar cei mici, un spațiu de joacă special creat pentru ei. Pentru deplina siguranță a acestora, Evocasa Orizont dispune de pază 24 de ore din 24.

Principala provocare în realizarea construcției a fost să ofere viitorilor locatari un produs rezidențial de calitate, o variantă modernă de locuire, în comparație cu apartamentele disponibile în blocurile vechi.

Despre Adama

Adama este un dezvoltator de top, activ în România, Moldova, Ucraina şi Turcia.  Compania a construit până în prezent peste 1.650 de apartamente și câteva zeci de mii de metri pătrați de spații comerciale și birouri, în cadrul a numeroase proiecte finalizate: în București – Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, în Ploiești – Evocasa Orizont, Bacău – Evocasa Completa, Brașov – Evocasa Viva, Iași – Copou Bellevue și Cluj. Numărul unităților vândute de către Adama se ridică la peste 1.100.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi:

Alexandra Manea

PR & Marketing Real Estate Specialist, Adama Group

alexandra.manea@adama.ro

0737.422.491

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te prin mail!

Lasă un răspuns