Black Friday la Photosetup, o experienta cat mai frumoasa pentru clienti

0
427

valeria-galea-director-marketing-photosetup.
Inspirati de un eveniment de shopping cunoscut la nivel international, la fel ca anul trecut si anul acesta Photosetup va oferi clientilor sai posibilitatea de a achizitiona cele mai bune accesorii foto la preturi exceptionale, pe parcursul perioadei promotiei.

Astfel, cu ocazia Black Friday, Photosetup va oferi clientilor, o selectie din cele mai bune accesorii foto cu discount-uri cuprinse intre 20-40% chiar si pana la 70%, la unele dintre ele.

Suntem convinsi ca multi dintre fotografii pasionati sau profesionisti, se pregatesc deja pentru marele eveniment. Acest lucru se reflecta si in mesajele numeroase pe care le-am primit in ultimele zile, de la clientii nostri, precum si numarul mare de abonari la newsletter. Astfel, perioada promotionala la noi se va desfasura incepand cu data de 29 noiembrie ora 00:00,  pana in noaptea de 30 noiembrie ora 23:59, in limita stocului.

 

Ce va insemna Black Friday la Photosetup?

O experienta cat mai frumoasa pentru clientii sai.  La fel ca si anul trecut, ne-am pregatit cu stocuri mari pentru unele dintre cele mai performante si solicitate brand-uri de accesorii foto, respectiv Manfrotto, Kata, Schneider B+W, Sigma, Gitzo, Photoflex, Hensel si ne propunem sa avem un timp foarte rapid de raspuns si procesare a comenzilor.

Anul trecut, a fost o munca de echipa extraordinara. Toti colegii s-au mobilizat puternic  timp de trei zile pline de lucru intens, pana seara tarziu, alocate procesarii si livrarii comenzilor, insa efortul lor s-a reflectat in feed-back-ul  pozitiv primit din partea clientilor.

Si pentru noi pot spune ca a fost o experienta frumoasa, avand retur aproape de zero si clienti deosebit de intelegatori si rabdatori, iar multumirile si aprecierile lor, au fost poate cea mai mare satisfactie pentru noi.

Comenzile se vor putea plasa doar in sistem on-line, de aceea,  ii invitam pe clienti sa isi faca cont pe site, in cazul in care nu au deja, pentru a castiga timp si a le creste sansele de a beneficia de ofertele promotionale, inainte de epuizarea stocurilor. 

Photosetup .ro este un magazin atestat Trusted,  inca de la lansarea sa din 2012 si continua sa reprezinte un etalon de calitate in ceea ce priveste respectarea bunele practici in comertul on-line.

In calitate de reprezentant oficial in Romania pentru peste 80% dintre brand-urile din portofoliu, Photosetup detine in permanenta in stocul propriu peste 10.000 de produse, dintre care peste 2000 de repere unice, avand 3 depozite din care livreaza atat pentru magazinele foto partenere cat si pentru clientii directi.

Spor la cumparaturi!
Valeria Galea, Director de Marketing, Photosetup

 

Contact Photosetup – Magazin foto specializat
Show-room: Str. Dr. Anibal Teohari 6, Ap 1 [zona de vile Panduri]
Tel: 021 411 65 30
E-mail:office@photosetup.ro
www.photosetup.ro
Photosetup este o marca inregistrata Simus Trading

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te prin mail!

Lasă un răspuns