Proiect pentru România

Lilian Cătălin Vişoiu 
Stăpânul cheilor

“Proiect pentru România” – rubrică ce va conține articole cu propuneri de proiecte provenite de la cititori. Articolele dumneavoastră trebuie să conțină propuneri de proiecte pe care le considerați utile și oportune pentru localitatea dumneavoastră sau pentru România. Cele mai bune articole vor fi publicate în Pavăza Carpaților sub numele autorului. La aprecierea noastră autorul articolului/articolelor trimise poate fi invitat să se alăture colectivului redacțional.

Propunerile de proiecte pot fi trimise la adresa de contact :

Termeni si condiții :

Înainte de a trimite un articol sau o propunere de proiect, autorul/autorii a citit și a acceptat condițiile de mai jos :

Persoana care trimite articolul sau propunerea de proiect către redacția Pavăza Carpaților îsi asumă întreaga responsabilitate juridică pentru conținutul acestora, inclusiv cea privind încălcarea unor eventuale drepturi de autor ale terților.

Asupra articolelor sau propunerilor de proiect trimise, publicate sau nepublicate, autorul nu va invoca niciun drept de ordin material prezent sau viitor.

Publicarea articolului respectiv a propunerii de proiect rămâne la latitudinea redacției Pavăza Carpaților. Pavăza Carpaților nu va da nicio explicație asupra motivelor publicării sau nepublicării unui articol primit.

Pavăza Carpaților respectă drepturile de proprietate intelectuală ale autorilor articolelor sau propunerilor de proiecte .

Articolele trimise trebuie să aibă un conținut și un limbaj decent.

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.


pavaza.ro Web analytics