”Pentru un oraș civilizat – Ei nu sunt invizibili”

0
473

Pentru un oras civilizat Actiune - pentru un oras civilizat Oras civilizat Ploiesti penitenciar

Joi, 3 decembrie 2015, la sediul Penitenciarul Ploiești, un grup format din artiști prahoveni cu sprijinul personalului Serviciului Siguranța Deținerii și Regim Penitenciar și a Serviciului de Educație și Asistență Psihosocială a susținut un program muzical de promovare a campaniei on-line ”Pentru un oraș civilizat – Ei nu sunt invizibili”, la care au participat 120 de persoane private de libertate clasificate în regim semideschis.

Interpreții Răduță Gheorghe Dănuț, Constantinescu Bianca, D.J. Kabal, Trupa Rebel Cabaret și-au pus în valoare talentele muzicale, piesele difuzate fiind apreciate, în rândul deținuților prezenți la eveniment.

Inițiativa strângerii de fonduri pentru sterilizarea câinilor comunitari din municipiul Ploiești în această campanie aparține organizatorilor: Fabio Cârstea, Ruxandra Andreescu, Fenichiu Marius jurnaliști ai publicațiilor Infoploiesticity, Actualitatea Zilei, Gabi Dima, Mihai Grație și reprezintă un sprijin în demersurile autorităților locale de a stopa acest fenomen.

Scopul acțiunii l-a reprezentant evidențierea funcţiei educative a serviciului penitenciar, prin implicarea societății civile în educarea cetățenilor în spiritul respectului faţă de animalele fără stăpân.

Sursa: Administratia Nationala a Penitenciarelor – www.anp.gov.ro

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te prin mail!

Lasă un răspuns