Romtelecom, servicii cu iz de nepăsare !

0
534

Romtelecom, servicii cu iz de nepăsare !

Compania Romtelecom îşi face o reclamă agresivă în rândul consumatorilor, în spatele căreia ne trezim cu servicii de proastă calitate.
Un caz exemplificativ este ceea ce se întâmplă în comuna Măgureni, judeţul Prahova, unde reţeua de telefonie fixă este parţial inoperabilă de aproximativ două luni, datorită furtului unor cabluri telefonice.
Deşi principala obligaţie asumată de compania Romtelecom, prin contractele încheiate cu consumatorii, este aceea de a presta serviciul de telefonie, cu asigurarea, evident, a continuităţii lui, această obligaţie contractuală este neîndeplinită de aproximativ două luni.
În pofida numeroaselor reclamaţii ale locuitorilor comunei, responsabilii de la Romtelecom au preconizat rezolvarea problemei abia prin luna noiembrie a acestui an.
Oare responsabilii acestei companii se gândesc că prin lipsa lor de acţiune aduc prejudicii serioase sutelor de abonaţi care plătesc facturile lunare emise de Romtelecom?
Se gândesc la situaţiile dificile în care sunt puşi oamenii care au nevoie de salvare sau de poliţie, dar nu le pot apela?
Nepăsarea unei companii care investeşte masiv în publicitate, dar nu este în stare să remedieze o astfel de problemă într-un interval de timp decent, este de natură să afecteze percepţia consumatorului asupra brand-ului pe care compania îl promovează.
Reprezentanţii Romtelecom ar trebui să se gândească dacă nu cumva atitudinea companiei va da naştere unor litigii, pentru acoperirea prejudiciilor materiale şi morale însemnate pe care le cauzează consumatorilor prin neexecutarea obligaţiilor care îi revin.
Reprezentanţii companiei nu se gândesc nici la reclama negativă pe care o provoacă companiei. Vorba circulă, nemulţumirea oamenilor se răspândeşte.
Şi, ca să fim corecţi până la capăt, ar trebui să menţionăm aici şi nepăsarea primăriei, respectiv a primarului localităţii Măgureni, în ceea ce priveşte luarea unor măsuri legale pentru protecţia bunurilor aflate în raza localităţii. Cablurile telefonice au fost furate deja de două, trei ori până acum, în această localitate.
Dar, ce mai contează că sute de persoane nu au telefon, dacă primăria nu este afectată!

Lilian Cătălin Vişoiu

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te prin mail!

Lasă un răspuns