[td_text_with_title custom_title=”TERMENI ȘI CONDIȚII”]

Pentru a utiliza în condiții cât mai bune informațiile existente pe acest site vă rugăm să citiți cu atenție informațiile legale de mai jos.

1. Persoana care acesează conținutul acestui site a citit și înțelege să respecte termenii și condițiile enumerate mai jos.

2. Pavăza Carpaților este marcă înregistrată. Drepturile legale aferente mărcii, numelui domeniului și site-ului sunt deținute și aparțin exclusiv fondatorului ziarului.

3. Persoana care accesează conținutul acestui ziar și site înțelege să respecte drepturile de proprietate intelectuală protejate prin Legea nr. 84/1998 privind protecția mărcilor și indicațiilor geografice, republicată, și toate drepturile de autor ocrotite prin Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe.

4. Articolele publicate în ziar, varianta tipărită, sau varianta electronică accesată la adresa de internet http//:www.pavaza.ro , nu pot fi folosite în vreun scop comercial sau de propagandă, în afara situațiilor speciale și limitelor impuse de legea privind drepturile de autor și în orice caz, cu citarea sursei.

5. Pentru articolele preluate din alte surse și citate în Pavăza Carpaților, responsabilitatea juridică îi revine autorului articolului citat sau entității juridice citate.

6. Responsabilitatea juridică pentru articolele publicate în Pavăza Carpaților revine exclusiv autorilor acestora.

7. În situația în care o terță persoană se înregistrează pe siteul Pavăza Carpaților, pentru newsletter, pentru a comenta un articol, pentru a ne contacta, sau pentru a trimite un articol la oricare dintre rubricile noastre dedicate în acest sens (a se vedea „Nimeni nu este mai presus de lege” , “ Părerea ta contează” sau “ Proiect pentru România” ori pentru a primi orice alt fel de informații, datele furnizate de acesta vor fi folosite doar în vederea stabilirii contactului cu persoana sau entitatea respectivă.

8. Persoana care în orice mod înțelege să se înregistreze pe acest site se obigă să aibă un comportament civilizat și să folosească un limbaj adecvat în orice comentariu postat și în raport cu oricare altă persoană care își exprimă punctul de vedere.

9. Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a șterge orice comentariu, informație sau orice cont creat, atunci când acesta nu respectă termenii și condițiile enunțate mai sus.

[/td_text_with_title]

Pavaza.ro foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor.
Acceptă cookie-uri
x

pavaza.ro Web analytics