Leichmann Weifert Group în România

Leichmann Weifert Group în România

0
811

Foarte multe persoane caută companii cu care să poată colabora pe partea de soluții de business, soluții de software sau publicarea carților/periodicelor în format digital. Leichmann Weifert Group România vine în sprijinul acestora, Grupul fiind împărțit, în următoarele divizii: 

Business, Start-up & Life Coaching Solutions

Digital publishing/Editura Leichmann

Software Solutions & Integrations

Editura Leichmann este o Editura digitală care oferă o gamă largă de cărți, din diverse domenii. LEICHMANN distribuie cărțile digitale/tipărite în peste 60 de tări și oferă servicii complete celor care au publicat deja titluri în format tipărit .

Pentru LEICHMANN satisfacerea cerințelor  tuturor cititorilor este prioritară, de aceea oferă soluții atât pentru  traducerea,  cât și pentru  transformarea  cărților în formate multimedia interactive, audio și video.

Tot prin intermediul Editurii Leichmann, puteți comanda cărți digitale ce pot fi citite cu ajutorul tabletei, telefonului mobil  sau a calculatorului. Astfel persoana care dorește să citeasca o carte, o poate face accesând platforma editurii rapid și eficient pe www.lew.ro .

Departamentul Software Solutions & Integrations  dezvoltă și furnizează soluții care simplifică și facilitează într-un mod creativ activitatea din organizația dumneavoastră. Departamentul oferă tehnologii pentru extensia calităților umane.

Gama serviciilor este vastă, pornind de la CRM, ERP, e-Learning, cursuri online, soluții software la comandă, dezvoltare aplicații mobil, consultanță, implementare, instruire, asistență tehnică, servicii de administrare, găzduire, securizare, intreținere și suport tehnic,  design, optimizare, migrare baze de date,  instrumente de raportare, monitorizare, statistică în timp real, soluții matematice pentru piețele internaționale de capital, până la e-Commerce și e-Business.

Pachetele complete de servicii, care sunt oferite în cadrul acestui department, pornesc de la analiza necesităților dumneavoastră, conceperea lor și suportul de implementare.

Echipa este preocupată permanent de atingerea obiectivelor, de a ajuta la eficientizarea și creșterea profitabilității.

 

Leichmann Weifert Group Romania

Ștefan Emil IONESCU

Managing Partner

www.lew.ro

stefan@lew.ro

0722403797

 

 

imagine_comunicat_lew

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te prin mail!

Lasă un răspuns