Rock la Foc 2019 – Sub semnul muzicii și al cailor putere!

0
18

Roata de foc 2019_afis

Rock la Foc 2019 – Sub semnul muzicii și al cailor putere!

De la regalul oferit anul trecut de prietenii de la Roata de Foc RC – Câmpina, în goana timpului, parcă turând la maxim zilele, una câte una, a mai trecut un an. Ajuns la ediția a VIII-a, evenimentul moto de la Măgureni se anunță și de această dată a fi unul de mare interes.

Reamintim motivele pentru care nu ar trebui să ratați evenimentul: decorul natural și acustica Văii Ruda, muzica rock de calitate, concursurile, parada moto și nu în ultimul rând participanții, pentru că, nu-i așa, omul sfințește locul. Or, de fiecare dată, oamenii, organizatori și participanți deopotrivă, au creat o atmosferă prietenoasă.

Și ca să dăm Cezarului ce-i al Cezarului,  nu puteam trece cu vederea tocmai motoarele. Ei bine, aici e o treabă aparte, mai ales dacă vrei să vorbești despre ele. E musai să fi acolo ca să simți povestea, căci greu exprimi senzația pe care ți-o lasă mirosul de benzină și ulei ars, nervozitatea guturală sau ascuțită a eșapamentelor încinse, diversitatea acestor căluți metalici pe două roți, capabili de turații care îți creează emoții.

Lăsând impresiile pe după, vă prezentăm programul evenimentului, în speranța că și în acest an veți participa în număr cât mai mare.

Vineri seara concert, în care vor evolua următoarele trupe:

– Sanctuar

– Lupul cel Rău

– Zaibăr

Sâmbătă, în jurul orei 12 – parada moto

                în jurul orei 14 – jocuri, concursuri

Sâmbătă seară concert, în care vor evolua următoarele trupe:

– Ecou

– Grinder

– Gothic

– The Crazy Plumbers

Lilian Cătălin Vișoiu

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te prin mail!

Lasă un răspuns