Rock la foc ediția a-VII-a – 2018 – “Furtuna” (a doua zi)

0
4

Rock la foc ediția a-VII-a – 2018 – Furtuna (a doua zi)

Așa s-ar putea caracteriza ziua de sâmbătă, a doua zi a festivalului Rock la foc ediția a VII-a, Măgureni, 2018.

În jurul prânzului, turul de salut al motocicliștilor a ridicat toată comunitatea în picioare, participanți la eveniment și cetățeni ai comunei.

Nu după mult timp de la încheierea marșului moto, o ploaie furtunoasă a ținut morțiș să ia parte la festival. Surpriză însă, până și stihiile naturii au fost de partea organizatorilor, ploaia încetând pentru a face loc furtunii rock ce avea să se dezlănțuie nu peste mult timp.

Câteva concursuri au stat pavăză între ploaia de după-amiază și concertul de muzică ce se anunța.

Pe seară, scena a prins viață odată cu evoluția primelor trupe rock. După  trupa Sanctuar, cu o frumoasă prestație muzicală, tensiunea a crescut ușor, ușor, punând stăpânire pe toți cei de față. O altfel de furtună plutea în aer…o furtună declanșată de evoluția trupei Kempes.

Ovidiu Ioncu, ex-solistul de la Cargo, efectiv a aruncat audiența în extaz, cu vocea sa unică, inconfundabilă.

Cu greu poate fi exprimată în cuvinte atmosfera de pe Ruda, empatia părând a fi sentimentul dominant în acele momente. S-a cântat mult, cu patos, adesea pe sute de voci, într-o atmosferă electrizantă. Vocea penetrantă a lui Kempes și-a făcut loc în inimile tuturor. A urmat un bis…! Publicul ar fi vrut să cânte întreaga noapte, scandând minute în șir numele îndrăgitului solist de muzică rock.

Povestea frumoasă din acest an s-a încheiat, lăsând amintiri memorabile. Așteptăm deja ediția de la anul și surprizele plăcute oferite de Roata de Foc RC – Câmpina.

Organizatori, sponsori, parteneri, trupe rock și participanți, cu toții au făcut ca și ediția cu numărul VII a evenimentului Rock la Foc să fie la înălțime!

Mulțumim tuturor!

Lilian Cătălin Vișoiu

FotoRock la Foc 2018 - a doua zi Rock la Foc 2018 - moto a doua zi Rock la Foc 2018 --a doua zi Rock la Foc 2018 - sambata zi Rock la foc 2018 - tur moto -pan Tur moto - Roata de foc 2018 - Magureni Tur moto - Rock la foc 2018 Tur moto foto- Rock la foc 2018 Rock la Foc 2018 - concurs moto a doua zi Rock la Foc 2018 - concert seara Rock la Foc 2018 - concert rock Rock la Foc 2018 - concert a doua zi A doua zi-concert rock Bucurie concert - evolutie Kempes - Ruda 2018 Concert a doua zi - rock la foc 2018.. Concert a doua zi - Ruda Concert- a doua zi Concert rock - a doua zi Rock la foc 2018 Concert rock - Magureni Rock la foc Concert- rock a doua zi Eveniment rock - Kempes Kempes - concert Rock la foc 2018 Kempes - rock la foc - Magureni Kempes - Rock la foc 2018 Kempes- concert Rock la foc 2018 Kempes- rock la foc 2018 - concert Ruda - Magureni Roata de foc 2018 - a doua zi concert rock Roata de foc 2018 - concert foto Roata de foc Campina - Kempes concert Rock - a doua zi Rock - concert a doua zi Rock - evolutie a doua zi Rock - Magureni 2018 Rock de calitate - Kempes - Ruda Magureni Rock la Foc --2018 - concert rock Rock la Foc 2018 super concert Kempes Rock la Foc 2018 -concert...a doua zi

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te prin mail!

Lasă un răspuns