“Bursa locurilor de muncă la Penitenciarul Ploieşti”

0
743

Bursa locuri de munca

          Joi, 23.06.2016, la sediul Penitenciarului Ploieşti, în clubul unităţii, începând cu ora 10.00 s-a desfăşurat  Bursa Locurilor de muncă pentru deţinuţi, acţiune realizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova  în  colaborare cu  personalul Serviciului de Educaţie şi Asistenţă Socială din Penitenciarul Ploieşti.

            La eveniment  au participat  65 de persoane private de libertate, propozabile pentru liberare,  şi   5 angajatori din judeţul Prahova, care au prezentat  oferta de  locuri de muncă vacante din domenii precum: industria petrolului, industria energetică, metalurgică, siderurgică, chimică şi petrochimică, construcţii, confecţii metalice și PVC, mase plastice și ceramice.

          Deţinuţii prezenţi au primit informaţii legate de condiţiile de angajare, ca muncitori calificați (electriceni,sudori,etc.) și necalificați, interacționând direct cu potențiali angajatori.

           Prin organizarea acestei activităţi, unitatea de detenţie şi-a propus să promoveze, în rândul antreprenorilor, problematica socială a acestei categorii vulnerabile, precum şi oferirea unei oportunităţi pentru fiecare dintre participanţi de a deveni un potenţial angajat după punerea în libertate.

Sursa:  Administratia Nationala a Penitenciarelor – http://anp.gov.ro

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te prin mail!

Lasă un răspuns