Creativitate, Inovare, Pasiune – Noul concept antreprenorial

0
295

banner-creativitatea-in-business

 Comunicat de presă:  Creativitate, Inovare, Pasiune – Noul concept antreprenorial

14 septembrie 2016, București

Agenția de relații publice și comunicare – Concord Communication, în parteneriat cu Asociația pentru Antreprenoriat România, vor organiza, în ziua de 12 octombrie a.c., între orele 9.00 – 16.00, la Ramada Plaza Hotel București, a doua ediție a Conferinței „Creativitatea în Business.

Într-o piață în care concurența este tot mai acerbă, orice antreprenor poate confirma importanța puterii creative pentru a lansa și administra o afacere nouă, precum și pentru a construi o organizație, acolo unde înainte nu exista nimic. Abilitatea de a răspunde rapid la schimbarea condițiilor din piață necesită, de asemenea, un nivel ridicat al creativității, în cazul companiilor existente de ceva timp. Creativitatea si inovația au devenit, în ultimele decenii, abilități cheie pentru atingerea succesului în afaceri în economiile dezvoltate. Dacă în trecut conceptul de creativitate era asociat, în special, cu profesiile artistice, astăzi, gândirea creativă a dobandit un rol important și în business, ca urmare a nevoii de a dezvolta produse și servicii care să se diferențieze de cele ale competitorilor.

Stimularea creativității si explorarea unor teritorii noi, complet necunoscute anterior, pot conduce la creșterea productivității organizațiilor și la succesul lor. Din acest motiv, companiile, mari sau mici, sunt provocate să adopte noi strategii de business, să creeze un mediu care să stimuleze creativitatea și pasiunea angajaților și să promoveze inovația.

În cadrul Conferinței „Creativitatea in Business”, antreprenori și angajatori de top, fondatori ai unor business-uri inovative, precum și consultanți în antreprenoriat și comunicare vor prezenta povești de succes și vor oferi răspunsuri la intrebări cheie:

  • Cât de creativi trebuie să fim pentru a ne diferenția în business, pe o piață tot mai concurențială?
  • Cum putem avea angajați mai creativi care să ajute la dezvoltarea afacerii ?
  • Care sunt strategiile și noile tendințe pentru antreprenorii de succes în 2016 ?
  • Ce idei noi de finanțare a afacerii există?
  • Mai este loc să inventăm ceva?
  • Cum putem deschide noi afaceri sau cum le putem dezvolta pe cele existente?

Evenimentul se va încheia cu un curs Master Class, care va familiariza participanții cu avantajele deprinderii unor tehnici din domeniul creativității si al inovației.

Participanții care se înscriu la conferință până la data de 30 septembrie 2016 vor primi gratis, din partea partenerului nostru editura BMI Publishing, cartea „Să-l întelegem pe Michael Porter – Ghid esențial despre concurență și strategie” scrisă de Joan Magretta, dar și alte servicii oferite de alți parteneri creativi. Mai mult, se vor bucura de experiențe inedite oferite de antreprenori care gândesc creativ și care vor stimula audiența să participe și să testeze cele mai noi produse ale lor.

Conferința se adresează: viitorilor antreprenori, actualilor antreprenori care vor să își dezvolte afacerile și să aducă ceva nou, inovativ în domeniile lor; managerilor care vor să formeze echipe creative; angajatilor preocupati de dezvoltarea profesională.

Pentru mai multe detalii privind agenda conferinței, speakerii confirmați și înscriere, poate fi accesat link-ul: https://concordcom.ro/evenimente/creativitatea-in-business-2/

Detalii de contact: office@concordcom.ro

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te prin mail!

Lasă un răspuns