Nu vrem carieră !

0
812

Miting_28_aprilie_2010_008În ziua de 28 aprilie 2010 între orele 10-13 a avut loc în faţa Consiliului Judeţean Prahova un miting al locuitorilor comunei noastre. Manifestaţia a fost cauzată de prelungirea PUZ-ului companiei ELF Grup Otopeni, de către domnul Mircea Cosma, presedintele CJ PH, prelungire considerată ilegală de Primăria Măgureni. A participat un număr însemnat de cetăţeni care, cu ajutorul a două megafoane, şi-au manifestat nemulţumirea faţă de decizia domnului Cosma referitoare la continuarea lucrărilor la această dezastruoasă carieră.

Domnule Cosma, am dat votul PSD-ului, cand dumneavoastră aţi fost pus preşedinte al CJ PH, pentru a fi sprijinite si interesele noastre! Constatăm cu stupoare că ne ignoraţi cu bună ştiinţă. Absenţa dumneavoastră din faţa manifestanţilor la acest miting denotă o totală lipsă de respect faţă de alegători, ca să nu spun o laşitate cruntă.

Nu uitaţi că nu e prima dată când absentaţi nemotivat. În comuna Măgureni nu v-aţi prezentat să ascultaţi păsurile oamenilor pe care, chipurile, îi reprezentaţi.

Am venit noi la dumneavoastră şi aţi refuzat în continuare dialogul. Gândiţi că este normală o asemenea comportare? Poate pentru un fost nomeclaturist care nu doreşte să fie tras la răspundere pentru vechile sale implicări care au dus la nenumărate necazuri ce au implicat cetăţenii patriei pe care susţinea că o servea. Dar dumneavoastră nu văd de ce vă este atât de greu să staţi de vorbă cu nişte localnici care au probleme.
Dumneavoastră le puteţi rezolva cu o singură semnătură total îndreptăţită, doar aplicând legea. Ne faceţi să ne întrebăm dacă nu cumva interese ilegale vă mână în direcţia ELF Grup.

Prin prezenţa noastră am dorit să tragem un semnal de alarmă că suntem o forţă de luat în seamă care ştim să ne apărăm dreptatea şi interesele.

Aşadar banii şi influenţa pe care o aveţi nu ne sperie, nu puteţi trece peste noi cu uşurinţă. Vom lupta pentru drepturile noastre, comuna ne-o vom apăra, iar pădurea la fel!
Cariera de piatră atât de dorită de către UN GRUP DE INTERES va fi sortită eşecului.

Deci, domnilor care susţineti continuarea lucrărilor la această carieră nedorită de către majoritatea locuitorilor comunei, vă rugăm abandonaţi-o. Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Vasile Cojocaru

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te prin mail!

Lasă un răspuns