„Sesiune de pregătire KRAV – MAGA la Penitenciarul Ploiești”

0
280

KRAV - MAGA - Penitenciarul Ploiesti KRAV - MAGA 1 KRAV - MAGA  2 KRAV - MAGA  3 KRAV - MAGA  4

INFORMARE   DE  PRESĂ Vineri, 29 iulie, la sediul Penitenciarul Ploieşti, în clubul unităţii, s-a desfășurat o sesiune de pregătire fizică specifică pentru autoapărare, la care au participat 20 de funcționari publici cu statut special, membri ai  Echipei Operative a Penitenciarului Ploiești.

Activitatea s-a realizat  cu sprijinul voluntar al  instructorului  BUKAN School of KRAV – MAGA din Ploiești, domnul Adrian Ignat, în colaborare cu șeful Serviciului Siguranță, comisar șef de penitenciare Iofciulescu Gabriel.

Cu această ocazie, Echipa Operativă a fost instruită cu privire la modul de aplicare a tehnicilor specifice Krav – Maga, extrem de utile în cazul atacurilor desfășurate  prin surprindere ce pot apărea în mediul de detenție, dar și pentru protecția personală.

Pregătirea și perfecționarea profesională reprezintă o preocupare permanentă, deoarece angajații sistemului penitenciar sunt antrenaţi zilnic în diferite acțiuni menite să asigure legalitatea şi securitatea în mediul penitenciar, activităţi care implică necesitatea existenței unei bune  pregătiri fizice, psihice și morale.

Sursa: ROMANIA – Administratia Nationala a Penitenciarelor – http://anp.gov.ro

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te prin mail!

Lasă un răspuns