Trofeul Muntilor 2015 organizat in Muntii Capatanii

0
815

                   imagine1 imagine2

                                            Trofeul Muntilor 2015 organizat in Muntii Capatanii

Asociatia de Turism Gaska Bucuresti organizeaza in Muntii Capatanii, Parcul National Buila Vanturarita, cea de-a doua editie a concursului de turism sportiv “Trofeul Muntilor”. Competitia, pe echipe, va avea loc in perioada 10 – 12 iulie 2015 si va fi cea de-a patra etapa din acest an in cadrul Campionatului National de Turism Sportiv – Stafeta Muntilor.
Startul se va da in localitatea Barbatesti, judetul Valcea, iar concurentii vor trebui sa parcurga urmatoarele probe: raid montan (parcurgerea intr-un anumit interval de timp a unui traseu montan din zona); orientare turistica; escalada; cultural; probe surpriza .
Castigatorii concursului vor primi premii constand in: diplome, cupe, medalii, tricouri si echipament montan.
Participarea la concurs este gratuita (se va achita doar taxa de acces in Parcul National), iar inscrierea, pe echipe si pe categorii de concurs, se poate face pana in ziua inceperii competitiei, la cortul organizatorilor. Mentionam ca participarea se face pe propria raspundere. Regulamentul concursului poate fi gasit pe www.stafetamuntilor.ro.
Asociatia de Turism Gaska reuneste membri cu exprienta in turismul montan si are ca scop promovarea turismului, a posibilitatilor sanatoase de petrecere a timpului liber si, nu in ultimul rand, a importantei protectiei mediului.
Prin acest eveniment se doreste dezvoltarea turismului in zona aleasa, atragerea unui numar cat mai mare de tineri catre acest gen de activităti si sensibilizarea participantilor si publicului asupra protectiei mediului.
Vrem ca si prin cea de-a doua editie, aceasta competitie sa se pastreze in calendarul celor mai puternice concursuri de turism sportiv desfasurate anual in Romania si sa atraga la start un numar din ce in ce mai mare de participanti.

Eveniment sustinut de: Kaufland Romania, Cegeka Romania, Green Global Future, Cofetaria Alice, Fast&Easy Production, KennoMedia, Grafica Online, Dr. Felix Hair Implant, Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti, Primaria Barbatesti, Parcul National Buila Vanturarita, Serviciul Salvamont Valcea, Crucea Rosie Valcea, Academia Olimpica Romana – filiala Valcea.

Mai multe detalii despre acest eveniment gasiti pe www.clubulgaska.ro sau Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100004920766631&fref=ts.

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te prin mail!

Lasă un răspuns