„Ziua Porților Deschise la Penitenciarul Ploiești ”

0
445

Administratia Nationala a Penitenciarelor

            În fiecare an, la 29 iunie, Administraţia Naţională a Penitenciarelor sărbătoreşte „Ziua lucrătorilor din penitenciarele din România”, sub patronajul spiritual al Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, ocrotitorii sistemului.

Cu această ocazie, joi,  30 iunie 2016, Penitenciarul Ploieşti organizează cu publicul interesat,  în  intervalul orar: 12.00 – 13.00  și  14.00 – 15.00,  „Ziua Porților Deschise”, la sediul din strada Rudului nr. 49, Ploiești,  județul Prahova;

          Jurnaliștii care doresc să  participe la activitate sunt invitați și așteptați între orele: 11.00 – 12.00;

          Evenimentul are drept scop prezentarea penitenciarului și a specificului activității desfășurate de către personalul de specialitate, și se va realiza  în baza unei programări prealabile la adresa de e-mail:cristina.comnea@anp.gov.ro sau telefonic la numărul: 0753.091.210, până la data de 24.06.2016, 16.00.

         Accesul vizitatorilor se va face pe baza documentelor de identitate valabile, iar la intrarea în incinta locului de deținere, aceștia trebuie să se supună efectuării controlului anti-terorist, și să predea pentru a fi păstrate pe toată durata vizitei bunurile și obiectele interzise (telefoane mobile şi alte mijloace de comunicare la distanţă, cartele SIM, dispozitive de tip GPS, modem de internet, medii de stocare a datelor, accesorii și/sau componente ale acestora, alcool, obiecte ascuțite sau contondente, aparatură electronică audio-video, precum și alte obiecte sau substanțe interzise.

        Menționăm că, la această activitate nu pot participa persoanele care au interdicție de acces în Penitenciarul Ploiești, conform perioadei indicate, potrivit legii.

Sursa:  Administratia Nationala a Penitenciarelor – http://anp.gov.ro

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te prin mail!

Lasă un răspuns