“Nimeni nu este mai presus de lege” – rubrică ce va conține sesizări ale cetățenilor cu privire la orice ilegalitate de care au luat cunoștință, orice nedreptate care li s-ar fi făcut, orice încălcare a unui drept legitim de către autorități.

 

În funcție de dovezile prezentate, veridicitatea faptelor și aprecierea redactorilor noștri, vom scrie despre problema sesizată. Prin aceasta nu ne substituim organelor abilitate ale statului îndrituite cu soluționarea acestor sesizări, menirea noastră fiind să atragem atenția asupra anumitor acte și fapte.

 

Sesizările dumnevoatră pot fi trimise la următoarea adresă de contact: pavaza_carpatilor@yahoo.com

esizările vor avea caracter confidențial.

 

Termeni si condiții :

 

Înainte de a trimite un articol sau o propunere de proiect, autorul/autorii a citit și a acceptat condițiile de mai jos :

 

Persoana care trimite articolul sau propunerea de proiect către redacția Pavăza Carpaților îsi asumă întreaga responsabilitate juridică pentru conținutul acestora, inclusiv cea privind încălcarea unor eventuale drepturi de autor ale terților.

 

Asupra articolelor sau propunerilor de proiect trimise, publicate sau nepublicate, autorul nu va invoca niciun drept de ordin material prezent sau viitor.

 

Publicarea articolului respectiv a propunerii de proiect rămâne la latitudinea redacției Pavăza Carpaților. Pavăza Carpaților nu va da nicio explicație asupra motivelor publicării sau nepublicării unui articol primit.

 

Pavăza Carpaților respectă drepturile de proprietate intelectuală ale autorilor articolelor sau propunerilor de proiecte .

 

Articolele trimise trebuie să aibă un conținut și un limbaj decent.

Pavaza.ro foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor.
Acceptă cookie-uri
x

pavaza.ro Web analytics