“Părerea ta contează” – rubrică ce va conține articole provenite de la cititori. Articolele se pot referi la probleme actuale cu care se confruntă comunitatea locală sau țara noastră. Cele mai bune articole vor fi publicate în Pavăza Carpaților sub numele autorului. La aprecierea noastră, autorul articolului/articolelor trimise poate fi invitat să se alăture colectivului redacțional.

Articolele pot fi trimise la adresa de contact :

pavaza_carpatilor@yahoo.com

Termeni si condiții :

Înainte de a trimite un articol sau o propunere de proiect, autorul/autorii a citit și a acceptat condițiile de mai jos :

Persoana care trimite articolul sau propunerea de proiect către redacția Pavăza Carpaților îsi asumă întreaga responsabilitate juridică pentru conținutul acestora, inclusiv cea privind încălcarea unor eventuale drepturi de autor ale terților.

Asupra articolelor sau propunerilor de proiect trimise, publicate sau nepublicate, autorul nu va invoca niciun drept de ordin material prezent sau viitor.

Publicarea articolului respectiv a propunerii de proiect rămâne la latitudinea redacției Pavăza Carpaților. Pavăza Carpaților nu va da nicio explicație asupra motivelor publicării sau nepublicării unui articol primit.

Pavăza Carpaților respectă drepturile de proprietate intelectuală ale autorilor articolelor sau propunerilor de proiecte .

Articolele trimise trebuie să aibă un conținut și un limbaj decent.

 

Pavaza.ro foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor.
Acceptă cookie-uri
x

pavaza.ro Web analytics