“Bursa locurilor de muncă la Penitenciarul Ploieşti”

0
667

Bursa locuri munca Penitenciar Penitenciar Ploiesti Loc munca Penitenciar

La data de 29.10.2015, la sediul Penitenciarului Ploieşti, în clubul unităţii, începând cu ora 10.00 s-a desfăşurat Bursa Locurilor de muncă pentru deţinuţi, acţiune realizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova în colaborare cu personalul Serviciului de Educaţie şi Asistenţă Socială din Penitenciarul Ploieşti.
La eveniment au participat 42 de persoane private de libertate, propozabile pentru liberare, şi 3 angajatori din judeţul Prahova, care au prezentat oferta de locuri de muncă vacante din domenii precum industria petrolului, construcţii, gospodărire comunală,confecţii metalice.
Deţinuţii prezenţi au primit informaţii legate de condiţiile de angajare, fiind încurajați să caute locuri de muncă după liberare și au fost asigurați că nu vor fi discriminați.
Prin organizarea acestei activităţi, unitatea de detenţie şi-a propus să promoveze, în rândul antreprenorilor, angajarea persoanelor ce urmează a fi puse în libertate, contribuind astfel la diminuarea marginalizării sociale a acestora.

Sursa: Administratia Nationala a Penitenciarelor – www.anp.gov.ro

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te prin mail!

Lasă un răspuns