Mestesuguri traditionale Romanesti surprinse vizual intr-o expozitie foto de exceptie

0
619

mestesuguritraditionalePhotosetup in calitate de partener, alaturi de Daniel Penciuc , va invita la expozitia foto : ” Locuri si mestesuguri “.

Imaginile lui Daniel ne poarta pe rand prin lumea carbunarilor, a fierarilor si a mestesugurilor traditionale, unele dintre ele pe cale de disparitie, din satele romanesti si ofera privitorilor posibilitatea de a calatori vizual prin faimoase regiuni precum Maramures, Bucovina, Delta Dunarii si Muntii Apuseni.

 “Ne bucuram de fiecare data cand sustinem un artist fotograf. Tema aleasa de Daniel Panciuc ni s-a parut interesanta prin mesajul transmis. Sunt multe mestesuguri traditionale pe cale de disparitie, iar ideea de a le imortaliza intr-o expozitie, ar putea fi un pas in plus in transmiterea catre generatille tinere, a acestor meserii.“  Valeria Galea, Director Marketing, Photosetup

“Locuri si mestesuguri” este genericul care reuneste 30 de fotografii (imprimate in format 30 x 45 cm), surprinse prin obiectiv in timpul hoinarelilor fotografice alaturi de renumitul artist fotograf Sorin Onisor, in intervalul noiembrie 2010 – decembrie 2011.

Expozitia este deschisa in perioada 7-20 aprilie, in Promenada Mall , Sibiu.

Mai multe detalii despre expozitie se gase

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te prin mail!

Lasă un răspuns