Proiectul Eco Junior și în anul 2016

0
463

Voluntar- Eco junior

Anul 2015 a fost un an plin de activități educativ ecologice pentru 512 scoli din România care au participat în cadrul Proiectului Eco Junior, proiect realizat de Asociația Drumeții Montane împrenă cu peste 1500 de profesori.

Obiectivivul principal a fost educarea copiilor în spirit ecologic, fiindcă ei sunt cea mai puternică armă pe care o putem folosi pentru a schimba lumea în bine în acest moment.

Tot ceea ce se întâmplă în mediul înconjurător se refectă direct în viețile noastre, ale tuturor, de aceea Asociația Drumeții Montane și zeci de profesori au decis ca Priectul Eco Junior să continue și în anul 2016, ca o continuare a succesului din anul 2015.

Proiectul Eco Junior 2016, cu ajutorul celor care se vor implica, va continua educarea copiilor în spirutul ecologic. Acest proiect se adresează cadrelor didactice din România interesate de educația ecologică și care doresc să se implice ca voluntari în organizarea de activități eco-recreative cu nuanțe ludice.

Prin intermediul activităților organizate de către voluntarii Asociației Drumeții Montane, împreună cu profesorii delegați, elevii vor dobândi importante cunoștințe ecologice și un atașament deosebit față de natură, alimentându-li-se motivația și dorința de a participa la cât mai multe activități de a menține mediul curat.

Activățile din cadrul Proiectului Eco Junior 2016 variază – așa cum ne-am obișnuit deja – în funcție de vârsta elevilor, motiv pentru care profesorul delegat va alege tipul de activități ce se vor organiza în cadrul proiectului.

Proiectul Eco Junior 2016 este susținut din nou de către Ch-Center.com, care oferă serviciile lor profesionale de hosting.

Dacă predai la ciclul Primar, Gimnazial, Liceu sau Prescolar te invităm să te înscrii în proiect!

Detalii despre proiect, activități și cum trebuie să procedați pentru a vă înscrie în cadrul proiectului Eco Junior 2015 veți găsi pe pagina proiectului www.ecojunior.drumetiimontane.ro

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te prin mail!

Lasă un răspuns