Tehnologie: Sigma lanseaza 18-35mm,primul obiectiv zoom cu diafragma constanta f1.8

0
554

main01Sigma Global Vision a anunțat lansarea unui nou obiectiv dedicat formatului APS-C (DX). Noul obiectiv, Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM, este singurul zoom cu diafragma constanta la aceasta valoare – f/1.8.
Astfel, obiectivul devine extrem de util in multe situatii, putand fi folosit cu succes la cadre de interior, sedinte foto si fotografie documentara.
Datorita diafragmei constante de f/1.8, obiectivul este foarte luminos fiind extrem de util in situatii de iluminare foarte slaba.

Obiectivul pastreaza noua linie a gamei Sigma, avand designul bazat pe conceptul Art regasit si pe obiectivul Sigma 35mm f/1.4 DG HSM, un obiectiv foarte apreciat si foarte bine vandut inca de la lansarea sa, de anul trecut.

Totodata, obiectivul este compatibil si cu Sigma USB Dock, sistem care permite modificarea anumitor parametri tehnici ai acestuia.
Distanta minima de focalizare este de 11cm, iar diafragma poate varia de la valoarea maxima de f/1.8, pana la cea minima de f/16.
Sigma 18-35mm f/1.8 are o greutate de 810g, simtindu-se in mana extrem de bine, oferind acea senzate de robustetet si incredere. Obiectivul va fi disponibil pentru montura Nikon si Canon, in Romania prin Simus Trading/Photosetup, reprezentant oficial Sigma in Romania.

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te prin mail!

Lasă un răspuns