ASCOR – recital de colinde

0
594

ASCOR recital ASCOR recital Penitenciar PloiestiASCOR – recital de colinde. (comunicat de presa) Luni 21 decembrie 2015, la sediul Penitenciarului Ploieşti, în incinta secţiilor de deţinere, un grup format din 18 studenţi, membri ai Asociaţiei Studenţilor Creştini Ortodocşi Români, filiala Ploieşti, însoţiţi de părintele Anton Savelovici, preot la Parohia “Maica Precista” Ploieşti au susţinut un recital de colinde specifice sărbătorilor de iarnă.

În perioada premergătoare Naşterii Domnului Iisus Hristos, sentimentele frumoase de recunoștință și comuniune se răsfrâng în cei care dăruiesc, implicarea comunității în reintegrarea celor care au comis infracțiuni fiind salutară și necesară.

Primirea colindătorilor face parte din acțiunile întreprinse la nivelul Penitenciarului Ploieşti, prin intermediul Serviciului de Educație și de Asistență Psihosocială alături de slujbe religioase, de activități caritabile, de acțiuni desfășurate în comun cu asociații religioase, de spectacole și chiar de vizite în comunitate, astfel încât bucuria Crăciunului să fie prezentă și pentru cei privați de libertate.

Sursa: Administratia Nationala a Penitenciarelor – www.anp.gov.ro

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te prin mail!

Lasă un răspuns