Business Diplomacy Conference 2016

0
423

Business Diplomacy

Cum sa ajungi în topul celor mai buni oameni de afaceri cu ajutorul diplomatiei
Prima conferinta de Business Diplomacy din Romania

Bursa Romana de Afaceri organizeaza în parteneriat cu Asociatia Nationala a Exportatorilor si Importatorilor din Romania (ANEIR), pe 29 martie, la Bucuresti, la Hotel Continental, prima Conferinta de Business Diplomacy din Romania.

In contextul in care paradigmele de business se schimba des sub influenta factorilor tehnologici, economici, sociali si geopolitici globali, decidentii în afaceri trebuie sa gaseasca noi metode si tehnici pentru a reusi. Astfel, companiile trebuie sa isi dezvolte competente interne pentru crearea, cultivarea si managementul relatiilor de nivel inalt cu factori guvernamentali si neguvernamentali influenti si relevanti pentru activitatea companiei.

Conferinta de Business Diplomacy este dedicata managerilor de companii multinationale, antreprenorilor si oamenilor de afaceri, decidentilor din companii, responsabililor cu relatiile internationale din diverse organizatii nationale si internationale, dar si celor interesati de o cariera in domeniul diplomatiei.

Conferinta incepe la ora 10.00, dar participantii sunt asteptati de la 9.30 pentru inscriere la eveniment. Taxa de participare este de 30 de euro pentru cei care se inscriu pana pe 15 martie si de 45 de euro pentru cei care se inscriu ulterior.

Toti cei interesati de eveniment isi pot rezerva inca de pe acum un loc, prin intermediul site-ului conferintei globalbusinessconnect.rbe.ro, cu plata prin PayPal sau prin e-mail, la adresa office@rbe.ro, cu plata prin transfer bancar. In plus, companiile care aduc cel putin trei participanti la conferinta beneficiaza de o reducere de 10%.

Speakerii invitati la conferinta vor arata cum tehnicile exclusiv utilizate pana de curand doar de diplomatii de cariera pentru a rezolva si negocia probleme de stat sunt astazi folosite de oameni de afaceri de succes pentru a-si atinge obiectivele si rezolva problemele.

Participantii la prima Conferinta de Business Diplomacy din Romania vor descoperi tehnici fara de care un om de afaceri modern nu va putea evolua in lumea globala, un aspect cu atat mai important cu cat 83% din economia Romaniei este detinuta de companii cu capital strain si 17% de cele cu capital autohton. Cei cinci speakeri confirmati ai conferinţei sunt Shaun RIORDAN, Sergiu CELAC, Dumitru MIRON, Mihai IONESCU si Valentin PREDA.

“In secolul XXI ori esti diplomat, ori esti in afara jocului”, a afirmat Shaun Riordan.

“Romania nu poate fi capitalista doar cu capital strain”, a declarat Mihai IONESCU.

“Inteligenta, tactul si cunoasterea – cheia diplomatiei economice moderne”, a spus Dumitru MIRON.

“Business Diplomacy este un instrument la fel de important pentru o companie cu viziune internationala aflata in expansiune, cat si pentru o companie locala interesata de supravietuire”, a declarat Valentin PREDA.

Ce veti afla in cadrul Conferintei de Business Diplomacy:
• Informatii despre conceptul de Business Diplomacy ca generator de predictibilitate, stabilitate si continuitate a businessului in mediul de afaceri global al secolului XXI.
• Informatii despre provocarile la care sunt supuse afacerile internationale vazute din perspectiva mixta a diplomatului in afaceri.
• Sugestii despre necesitatea dezvoltarii abilitatilor de a identifica, cultiva si intretine relatii cu persoane cheie din mediile relevante, pentru a penetra si dezvolta noi piete internationale.
• Strategii despre cum sa stabilesti conexiuni cu diferiti actori globali.
• Informatii despre Networking Geostrategic, constructia de coalitii, retele de influenta (acolo unde este permis) si informare – instrumente utilizate pentru deschiderea de noi piete si stabilirea unor mecanisme de protectie a afacerii.

Despre speakeri:

Shaun RIORDAN
Cu o experienta indelungata in serviciul diplomatic britanic si activitate externa in New York, Beijing, Madrid si fosta Iugoslavie, Shaun RIORDAN este, in prezent, consultant geopolitic pentru diverse guverne, companii internationale si fonduri de investitii. Shaun RIORDAN este si coordonatorul proiectului “Business Diplomacy” in cadrul Institutului de Relatii Internationale “Clingendael” din Olanda si analist senior al Wikistrat. Shaun RIORDAN este autorul volumelor “Noua diplomatie” (Polity 2003), “Adios a la Diplomacia” (Siglo XXI, 2005) si “Reformarea serviciilor de reprezentare externa in secolul XXI” (Clingendael 2010) si co-autor (cu Paul Ormerod) al cartii “O noua abordare si a analiza riscului Geo-politic”, (Impreuna cu Brian Hocking, Paul Sharp si Jan Melissen), ”Tendinte in diplomatie: Diplomatia Integrata” (Clingendael 2012). Este si co-editor al editiei speciale a Jurnalului Haga de Diplomatie de Afaceri.

Sergiu CELAC
Ambasador de cariera, fost Ministru al Afacerilor Externe al Romaniei

Mihai IONESCU
Secretarul General al ANEIR – Asociatia Nationala a Exportatorilor si Importatorilor din Romania si Co-Presedintele Consiliului de Export al Romaniei.

Dumitru MIRON
Decanul Facultatii de Relatii Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Valentin PREDA
Prin activitatile pe care le desfasoara de 20 de ani, Valentin PREDA imbina afacerile cu diplomatia la nivel international, dezvoltandu-si, in timp, un networking propriu de calitate. In 2015, Valentin PREDA – CEO al Bursei Romane de Afaceri – a fost invitat ca speaker la Prima Conferinta Internationala de Business Diplomacy (organizata in Olanda), unde a sustinut tema “Business Diplomacy is equally important for the multinational’s global expansion as it is for the local companies’ survival”.

***

BURSA ROMANA DE AFACERI este prima si cea mai complexa platforma de intermediere si consultanta in afaceri din Romania cu acces la piata internationala, parteneri de afaceri, investitori straini, oportunitati de afaceri, care faciliteaza internationalizarea companiilor romanesti, investitiile private de capital, realizarea de parteneriate de afaceri, joint-ventures in tara si in strainatate, dezvoltarea si/sau restructurarea afacerilor, vanzarea si cumpararea de afaceri la cheie. Noi conectam oamenii de afaceri si companiile la noi piete de desfacere, parteneri si oportunitati de afaceri.

Partenerii evenimentului: RBE Connect, ANEIR, Global Vision, ANBAR
Parteneri media: Wall-Street.ro , PRbox.ro , Manager.ro , BusinessCover.ro

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te prin mail!

Lasă un răspuns