Important ! – în atenţia cititorilor

0
576

Important ! – în atenţia cititorilor

Pavăza Carpaţilor lanzează trei rubrici noi în speranţa găsirii unor modalitaţi de colaborare şi sprijinire a cetăţenilor.

1. “Nimeni nu este mai presus de lege” – rubrică ce va conţine sesizări ale cetăţenilor cu privire la orice ilegalitate de care au luat cunoştinţă, orice nedreptate care li s-ar fi făcut, orice încălcare a unui drept legitim de către autorităţi. În funcţie de dovezile prezentate, veridicitatea faptelor şi aprecierea redactorilor noştri, vom scrie despre problema sesizată. Prin aceasta nu ne substituim organelor abilitate ale statului îndrituite cu soluţionarea acestor sesizări, menirea noastră fiind să atragem atenţia asupra anumitor acte şi fapte.
Sesizările pot fi trimise la adresa de contact : pavaza_investigatii@yahoo.com
La solicitarea expresă a autorului, sesizările vor avea caracter confidenţial.

2. “Părerea ta contează” – rubrică ce va conţine articole provenite de la cititori. Articolele se pot referi la probleme actuale cu care se confruntă comunitatea locală sau ţara noastră. Cele mai bune articole vor fi publicate în Pavăza Carpaţilor sub numele autorului. La aprecierea noastră, autorul articolului/articolelor trimise poate fi invitat să se alăture colectivului redacţional.
Articolele pot fi trimise la adresa de contact : pavaza_articol@yahoo.com

3. “Proiect pentru România” – rubrică ce va conţine articole cu propuneri de proiecte provenite de la cititori. Articolele dumneavoastră trebuie să conţină propuneri de proiecte pe care le consideraţi utile şi oportune pentru localitatea dumneavoastră sau pentru România. Cele mai bune articole vor fi publicate în Pavăza Carpaţilor sub numele autorului. La aprecierea noastră autorul articolului/articolelor trimise poate fi invitat să se alăture colectivului redacţional.
Propunerile de proiecte pot fi trimise la adresa de contact : pavaza_project@yahoo.com
Termeni si condiţii : Înainte de a trimite un articol sau o propunere de proiect, autorul/autorii a citit şi a acceptat condiţiile de mai jos :
Persoana care trimite articolul sau propunerea de proiect către redacţia Pavăza Carpaţilor îsi asumă întreaga responsabilitate juridică pentru conţinutul acestora, inclusiv cea privind încălcarea unor eventuale drepturi de autor ale terţilor. Asupra articolelor sau propunerilor de proiect trimise, publicate sau nepublicate, autorul nu va invoca niciun drept de ordin material prezent sau viitor.
Publicarea articolului respectiv a propunerii de proiect rămâne la latitudinea redacţiei Pavăza Carpaţilor. Pavăza Carpaţilor nu va da nicio explicaţie asupra motivelor publicării sau nepublicării unui articol primit. Pavăza Carpaţilor respectă drepturile de proprietate intelectuală ale autorilor articolelor sau propunerilor de proiecte . Articolele trimise trebuie să aibă un conţinut şi un limbaj decent.

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te prin mail!

Lasă un răspuns