Incredibil, dar adevărat !

Incredibil, dar adevărat

0
635

incredibildaradevaratElf Grup Otopeni a obținut de la CJP autorizația de deschidere a carierei.

Conform legii, autorizația a fost comunicată și Primăriei Măgureni in luna iulie a.c. In contextul in care mare parte a populatiei comunei se impotriveste deschiderii acestei cariere, este de neințeles de ce autoritățile locale, respectiv primarul si consiliul local nu au informat pana in prezent populația comunei despre eliberarea autorizației și consecintele pe care le presupune. Dar mai ales, primarul și consiliul local trebuie să ne arate dacă au intreprins demersurile legale de contestare a autorizației in instanță. Primarul și consiliul local ne reprezintă interesele și sunt răspunzători pentru acțiunile dumnealor.

Oamenii trebuie să cunoască cum s-au desfăsurat acțiunile primăriei in instanțele de judecată pană acum, ce probatorii s-au propus in sprijinul susținerii cauzei noastre, cum au fost conduse procesele, in ce stadii se află acțiunile, ce hotărari s-au dat in diferitele dosare, astfel incat sa ne edificăm și noi cat de bine am fost reprezentați.

Spre exemplu, in urma Raportului de Mediu care a stat la baza eliberării autorizației și care a fost realizat de un specialist plătit de SC Elf Grup Otopeni, primăria Măgureni a realizat la randul său, o expertiză de mediu care să verifice dacă raportul anterior mentionat este conform cu realitatea ?

In numerele următoare vom dezbate pe larg această problemă de interes major pentru comunitatea locală.

Lilian Cătălin Vișoiu

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te prin mail!

Lasă un răspuns