La Măgureni răsună tunurile….imobiliare !!

0
688

Ruda - Pavaza Carpatilor

La Măgureni răsună tunurile….imobiliare !!

Nici nu ne-am dezmeticit bine de la ultima încercare a primarului de a diminua suprafaţa de islaz comunal că ne trezim cu altă problemă.
După ce ne-a aburit pe parcursul timpului cu sloganul “Vreau să dezvoltăm zona din punct de vedere turistic”, primarul Iarca Gheorghe şi-a arătat, în sfârşit, adevăratele intenţii.
Aflat sub presiune, din motive numai de el ştiute şi evident foarte nervos că populaţia nu este de acord cu intenţiile sale, acesta nu mai ţine cont de nimic. Se pare că legea, voinţa populaţiei sau conflictul de interese, nu mai contează. După mai multe încercări de a obţine o bucată din zona Ruda (aprox. 6 ha) prin concesionarea acestei suprafeţe Asociaţiei la care este preşedinte, a realizat că nu-i merge. Oamenii s-au revoltat, au strâns semnături, au protestat în şedinţele de consiliu.
Disperarea domnului primar este însă mare. Ce îl mână în luptă, numai Dumnezeu ştie. Nouă ni se pare tot mai mult că ceva este putred în această afacere. Se pare că pentru acest om nimic nu mai contează pentru a-şi atinge ţelul, iar mai nou….încearcă diferite variante, propunând tot felul de investiţii. Chiar dacă investitorul este serios, dat fiind modul făţiş în care acest primar a înţeles pe parcursul timpului să rezolve problemele „cu miză” , nimeni nu mai poate crede în propunerile sau proiectele pe care el le susţine. Cred că acest fapt l-au înţeles inclusiv investitorii.
Pentru că a dovedit în nenumărate rânduri că nu este un om serios, vom fi cu ochii pe toate acţiunile sale care au impact asupra comunităţii. Singurul lucru cu care îl ameninţăm este LEGEA !
Ce trebuie să ştie cei care se joacă cu resursele unei comunităţi este faptul că instituţiile abilitate ale statului se pot autosesiza şi în urma unor articole de presă.

Informaţii şi comentarii pe www.pavaza.ro

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te prin mail!

Lasă un răspuns