Laudele primarului

0
672

Laudele primarului

Aşa cum ne-au obişnuit, redactorii „Gazetei de Măgureni”, au umplut paginile ziarului cu tot felul de poze şi articole prin care îl lăudau pe primarul Iarca Gheorghe.
Nu înţeleg, de ce la secţiunea „realizărie primarului” întotdeauna apar poze cu acelaşi pod, pe care NU l-a făcut dumnealui şi acelaşi drum asfaltat pe care deasemenea, NU dumnealui l-a făcut ci Consiliul Judeţean. Dar alte realizări a mai făcut primarul? Ne interesează să ştim, în legătură cu titlurile de proprietate, ce a realizat? În legatură cu varniţele de pe Valea Boului, cu ce se mai laudă? Legat de locuri de muncă, ce investitori a adus primarul? Care sunt „realizările primarului” în aceste domenii? Ne interesează să ştim, pentru că acestea sunt probleme ale cetăţenilor. Au trecut 4 ani, a avut destul timp să facă ceea ce a promis, şi vrem să vedem ce a realizat.
În legătură cu locurile de muncă, cu ce a contribuit primarul la bunăstarea localnicilor? Observăm că în ultimul timp prin comuna noastră se perindă investitori care mai de care cu idei măreţe privind zona Ruda.
Ţinem să reamintim primarului că Ruda este a comunei, iar dacă tot se agită atât cu această zonă, măcar să o facă în interesul cetăţenilor şi nu în interesul propriu sau al partidului sau al vreunui “investitor”, cum s-au tot perindat prin Consiliu şi aş aminti aici de domnul Emil Manta, care mai nou candidează pentru funcţia de consilier local, în echipa primarului Iarca Gheorghe.
În decursul celor 4 ani de mandat am tot auzit de dezvoltarea turistică a comunei şi de investiţii, precum hotel de 4 stele pe Ruda, centru de cantonament de fotbal tot pe Ruda, seră pe 6 hectare, să nu mai menţionez de proiectul fantastic cu insulă pe piloni. Dintre toate proiectele, după un mandat ,se pare că nu a fost pus în practică nici unul şi nici comuna noastră nu a fost transformată într-o zonă turistică invadată de turişti străini, aşa acum a promis primarul Iarca în nenumărate rânduri. Cum de nu a reuşit să atragă în 4 ani de zile nici un investitor adevărat în comună, când are majoritate în consiliul local?
Aşadar, asteptăm în numărul următor al Gazetei realizarile primarului în domeniile de interes ale comunei şi nu poze cu acelaşi drum şi acelaşi pod, încununate de laude şi omagii aduse edilului.

Justiana Oprea

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te prin mail!

Lasă un răspuns