”Legea intimidării“ la Măgureni

0
597

Primaria Magureni

”Legea intimidării“ la Măgureni

Eşti ditamai demnitarul şi ocupi funcţia de primar? Vrei să te ştie lumea de frică? Nimic mai simplu.
Oricine ar avea un cuvânt de spus şi acesta nu concordă cu ideile tale, îi trimiţi citaţie să se prezinte la primărie, evident, când ai tu chef.
Nu contează că persoana chemată să dea cu subsemnatul în faţa ta poate are un serviciu, poate este în imposibilitate reală de a se prezenta, important este să-l faci să te ştie de frică şi, pe viitor, să se teamă să-şi mai exprime punctul de vedere sau să acţioneze în vreun fel care să nu-ţi convină ţie.
Şi ca să fie totul perfect, până vine omul la “judecata primarului”, îi mai trimiţi şi poliţia comunitară măcar o dată pe zi pe acasă să-l preseze pe om, astfel încât atunci când bietul amărât va da ochii cu tine, să fie deja îngrozit. Când, în calitate de primar, îi vei spune că l-ai iertat, după ce în prealabil i-ai prezentat cât de mult a greşit şi ce i-ai fi putut face din postura de primar, amărâtul o să simtă că a avut noroc să scape doar cu atât.
VI SE PARE CUNOSCUT ACEST SCENARIU? CÂŢI DINTRE DUMNEAVOASTRĂ AŢI FOST TÂRÂŢI PE LA PRIMĂRIE ÎN ACEST MOD?
Ei bine,sunt mulţi oameni care au păţit acest lucru cu primarul Iarca Gheorghe. Sunt persoane care s-au trezit cu plângeri pe la poliţie sau parchet pentru fapte închipuite.
Aceste proceduri pe care Iarca le aplică şi, culmea, pe care am văzut mai nou că le neagă, deşi există dovezi în acest sens, vin din vremuri trecute şi au darul de a pune presiune pe oameni. Trebuie să ştiţi că aceste fapte reprezintă abuzuri împotriva dumneavoastră, care nu trebuie îngăduite.

Lilian Cătălin Vişoiu

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te prin mail!

Lasă un răspuns