„ MĂRȚIȘOR PE PORTATIV PENTRU FEMEI”

0
372
Pavaza Carpatilor
Pavaza Carpatilor

Joi, 3 martie 2016, un grup de 13 persoane private de libertate selecţionate în regim semideschis din cadrul Penitenciarului Ploieşti a susţinut un program artistic dedicat “Zilei de 8 Martie”, la sediul Centrului de bătrâni Puchenii Mari, judeţul Prahova.

Cu această ocazie, pentru a aduce o bucurie în sufletele bătrânilor internaţi în cămin, s-a organizat un program artistic alcătuit din cântece populare, vor fi dăruite felicitări confecţionate de persoanele private de libertate, în cadrul atelierului ocupațional al penitenciarului, precum și mărțișoare femeilor din centru.

Organizarea acestei acţiuni are ca scop recunoaşterea valorilor morale şi sociale ale persoanelor aflate în executarea pedepselor privative de libertate, precum şi sensibilizarea opiniei publice în ceea ce priveşte reintegrarea socială a celor care au săvârşit infracţiuni.

Prin gesturile lor deținuții din Penitenciarul Ploieşti îşi exprimă solidaritatea faţă de cei aflaţi în dificultate şi militează pentru o societate în care, altruismul, spiritual civic şi generozitatea să constituie valori fundamentale.

Sursa: Administratia Nationala a Penitenciarelor – www.anp.gov.ro

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te prin mail!

Lasă un răspuns