Mulţumim Măgureni!

0
573

Mulţumim Măgureni!

Cu ocazia Târgului de toamnă de anul trecut de la Măgureni, cetățenii au demonstrat încă o dată că ei sunt cei care fac lucrurile să meargă. Târgul este un eveniment dedicat lor, care are farmec datorită prezenței oamenilor.
La ședința de consiliu din data de 28 octombrie 2011, dl primar a cerut alocarea sumei de 25.000 lei din bugetul local pentru desfășurarea târgului, cerere care s-a și admis. Așadar, cetățenii au contribuit în cea mai mare parte la desfășurarea târgului de toamnă pentru că financiar, a fost susținut din bugetul local.
Un aspect pe care eu personal nu îl înțeleg se regăsește în invitația dumnealui, pe care a publicat-o în gazetă. Ce putem înțelege din această invitațe? Că primarul se comportă ca și cum ar fi stăpân pe bugetul local și în loc să ne anunțe că va fi târgul de toamnă și să ne prezinte activitatile ce se vor desfășura, ne-a invitat ca și cum întregul eveniment ar fi fost sponsorizat de dumnealui? Sau am putea să înțelegem că nu respectă cetățenii pentru că în loc să se concentreze pe a face într-adevăr ceva deosebit pentru care să fi venit bucuroși la târgul de toamnă a preferat să facă ceva doar de ochii lumii? Cum putea să ne „invite” pe banii noștrii la târg și să ne mai și ademenescă cu tot felul de surprize? A zis că vor fi de toate pentru toți, nu? Oare așa a fost? Au fost de toate pentru noi toți? Cum v-ați simțit la sărbătoarea închinată nouă ? V-ați simțit bine? V-ați luat tot ce ați poftit? Ați simţit că a făcut ceva pentru ca vouă să vă fie bine? Dacă pe banii noștrii s-a desfășurat tot, în mod normal răspunsul ar trebui să fie da! Nu înțeleg de ce au fost atâtea mulțumiri aduse primarului și consiliului local pentru organizarea târgului și de ce nimeni nu a zis : mulțumim cetățenilor pentru că datorită lor am putut organiza târgul??
Personal, consider că este meritul fiecărui locuitor din întreaga comună pentru existența și menținerea acestei tradiții, a târgului de toamnă din Măgureni.

Justiana Oprea

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te prin mail!

Lasă un răspuns