Primul recital de pian in Pestera Valea Cetatii

0
536

Valea Cetatii

Comunicat de presa                                                                              

Str. Petre Cretu  nr. 28, sect.1, Bucuresti

www.mozartinno.ro

 

Primul recital de pian in Pestera Valea Cetatii

Sambata, 27 iulie 2013, ora 20, in Pestera Valea Cetatii din Rasnov se va desfasura recitalul de pian al micilor artisti de la Atelierul de muzica si creativitate Mozartinno® din Bucuresti.

Evenimentul este primul de acest gen in Pestera Valea Cetatii si vine in completarea stagiunii de concerte camerale sustinute aici de Filarmonica din Brasov.

Recitalul pianistilor Mozartinno® va fi momentul de gala al Taberei de muzica si aventura Mozartinno®. Aflata la cea de-a doua editie, tabara se desfasoara sub forma unor cursuri de maiestrie pentru pian si are loc la Zarnesti, in perioada 21-27 iulie. La editia din acest an participa 18 copii cu varsta cuprinsa intre 5 si 10 ani. Tabara a debutat cu un mic concert de bun venit si va continua cu ateliere de istoria si teoria muzicii, pictura, modelism, origami, pe langa cursurile intensive de pian. Programul taberei va fi completat de vizite la muzee, drumetii, activitati sportive, vizionari de film cu tematica muzicala si multa voie buna.

Mozartinno® este un atelier de muzica inovator, care isi propune dezvoltarea creativitatii si personalitatii prin muzica, in special la copii, intr-un mediu fara constrangeri.

Recitalul Mozartinno® de sambata, 27 iulie se va desfasura cu sprijinul Administratiei Pesterii Valea Cetatii.

 

Persoane de contact:

Ana-Maria Costea, Eugen Dumitrescu

Mob: 0726.26.89.72. 0726.26.89.45

E-mail: ateliermozartinno@gmail.com

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te prin mail!

Lasă un răspuns