Staţi liniştiţi! Nimic nu e în regulă!

0
609

Staţi liniştiţi! Nimic nu e în regulă!

În ultimii ani comuna noastră este greu încercată de tot felul de indivizi care ocupând diferite funcţii şi-au luat libertatea şi puterea de a face tot ce îi taie capul. Nici cel care conduce comuna momentan nu face excepţie. Împreună cu domnii consilieri ,se pare că a avut grijă să ne facă un părculeţ pentru copii, să amenajeze şcolile, grădiniţa, monumentul şi împrejurimile de lângă monument, să aducă investitori prin zonă cum este cel cu struţii care se pare că iar dă semne de viaţă , dar cel mai important lucru pe care l-a făcut a fost să ne ia ochii cu aceste lucruri şi să fie ocupat cu tot felul de probleme , mai puţin cele importante: furtul de lemne şi cariera de la Cocorasti. Dar, staţi liniştiţi, cu asemenea oameni la conducere ce-i mai rău de acum începe..
Acum că lucrurile se precipită din ce în ce mai rău la noi în comună, poate că ar fi momentul sau chiar al 13-lea ceas în care ar trebui să realizăm că lucrurile au scăpat de sub control. Nu aşa trebuie să arate comuna noastră. Fenomenul ia amploare chiar sub ochii noştri. Cu toate amenzile care se dau şi cu întreaga activitate a poliţiei locale pădurea tot se fură… Din spusele celor care ne trimit diverse informaţii pe adresa de email se pare că cei care fură cu adevărat şi încurajează fenomenul sunt oameni cu atribuţii şi responsabilităţi în comună, sunt tocmai cei care ar fi trebuit să stopeze fenomenul. Situaţia a ajuns la un punct critic , punct în care ar trebui să lăsăm indiferenţa şi comoditatea deoparte şi să strângem rândurile pentru a le reaminti celor care au uitat că nu suntem o comună de laşi. Haideţi să nu luăm lucrurile ca atare şi să facem din aceste subiecte o obişnuinţă. E momentul să ne implicăm şi să demonstrăm că suntem responsabili şi că ne pasă de ce se întâmplă în jurul nostru. Nimeni nu o să vină de la sine putere să ne rezolve problemele, e datoria noastră să facem ca lucrurile să se schimbe în bine.
Haideţi să lăsăm criticile şi bârfele scoase doar de dragul de a vorbi la o parte şi să încercăm să căutăm soluţii la problemele cu care ne confruntăm pentru că toţi le vedem, dar prea puţini vorbesc despre ele. E necesar să ne solidarizăm pentru un scop comun: Binele Măgureniului. 

Justiana Oprea

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te prin mail!

Lasă un răspuns