“STREET PATROL” la Măgureni

0
721

Street Patrol

Street Patrol - Ruda - Pavaza CarpatilorStreet Patrol - Ruda - Pavaza Carpatilor - “STREET PATROL” la Măgureni

În perioada 29 iunie – 1 iulie 2012 la Măgureni, Judeţul Prahova s-a desfăşurat prima ediţie a evenimentului “Rock, Blues & Street Patrol”. Evenimentul a fost organizat de Grupul Motociclistilor “STREET PATROL” din Campina şi s-a bucurat de o largă participare a motocicliştilor din toată ţara. Organizarea a fost una de excepţie, în ciuda numărului mare de participanţi, la eveniment participând oameni din toată ţara, inclusiv o mare parte a localnicilor.
Organizatorii şi-au exprimat intenţia de a permanentiza acest eveniment, având în vedere zona superbă în care evenimentul a fost organizat (Ruda) şi buna colaborare cu autorităţile şi cu cetăţenii comunei.
Reamintim faptul că, în anul 2009, Măgureniul a gazduit Forest Vibes Fest, tot în zona Ruda, eveniment care, ca şi actualul, a prilejuit o mediatizare favorabilă la nivel naţional şi internaţional al Măgureniului şi în special a zonei Ruda.

Sperăm ca şi alte evenimente de acest fel şi nu numai să fie organizate în acest loc superb din România şi îi asigurăm pe organizatori de tot sprijinul nostru

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te prin mail!

Lasă un răspuns