De ce există Pavăza Carpaţilor ?

0
810

Pavaza Carpatilor- www.pavaza.ro

De ce există Pavăza Carpaţilor ?

Este o întrebare la care trebuie să vă dăm un răspuns pentru a nu mai lăsa libertatea oricui de a-şi exprima părerea, mai mult sau mai puţin corectă şi ulterior a se crea o confuzie generală.
Publicaţia există dintr-un simplu reflex democratic al unor tineri care nu doresc să existe o singură voce în comună care să laude.
În Măgureni este nevoie şi de o publicaţie care să informeze.
Este adevărat că la crearea vocii scrise a primarului au pus umărul tot aceiaşi tineri pentru că au crezut atunci că este cea mai bună alegere. Adevărat este şi că dacă aceşti tineri nu îşi doreau schimbarea atunci, probabil nici în 2012 domnul Dobre nu ar fi coborât de pe scaunul de primar. Fapt recunoscut şi de domnul Iarca Gheorghe.
Tot ei în momentul de faţă, sunt voluntari la o publicaţie susţinută din fonduri proprii. Nu vor câştiguri, nu îi interesează mocirla din primărie. Chiar dacă unii şi-au anunţat posibila intenţie de a candida pentru consiliu, aceasta a venit tot din faptul că în Măgureni lucrurile se mişcă prea încet. Este totuşi bine că se mişcă.
Ei au cunoştinţele şi aptitudinile care pot face ca lucrurile să meargă mai bine. Dorinţa noastră este ca toate aceste cunoştinţe să le punem în slujba comunei. Pentru că decât unui paznic, pe locul de consilier i-ar sta mai bine unuia care are cel puţin o diplomă universitară.
Aşadar, Pavăza Carpaţilor este aici pentru a prezenta lucrurile din mai multe puncte de vedere. Pentru a exista o opoziţie, atât de utilă într-un sistem democratic.
Pentru ca atunci când aleşii uita cine i-a ales să existe cineva acolo care sa îi tragă de mânecă şi să le reamintească.
Pentru ca atunci când vor veni să ne ceară votul din nou, noi alegătorii să cunoaştem care sunt bunele şi relele pe care le-au făcut.
Dacă primarul are gazeta de lăudători, noi nu putem decât să ne păstrăm o linie distinctă. Totuşi scopul nu este ponegrirea sa ci prezentarea unor realităţi despre care se evită să se discute.

Aşadar, bucuraţi-vă că existăm, pentru că dacă nici tinerii aceştia care lună de lună scriu la această publicaţie, gratis, din dragostea pentru localitate nu ar mai fi, atunci aleşii noştri nu ar mai ţine deloc cont de părerea alegătorului şi ar crede că sunt atotputernici.

www.magurenipenet.blogspot.com

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te prin mail!

Lasă un răspuns