Interviu cu Ioniţă Cristian Alexandru

0
507

Ionita Cristian Alexandru

De curând online-ul romanesc  s-a îmbogăţit cu o nouă platformă de bloguri gratuite . Am vizitat-o şi sunt surprins plăcut de faptul că este, încă de la prima pagină, diferită de restul platformelor similare. Mi-am propus să aflu mai multe despre platforma ebloguri şi m-am trezit stând de vorbă cu  Ioniţă Cristian Alexandru, fondator ebloguri.ro

Ioniţă Cristian Alexandru, felicitări pentru acest proiect. Cum ţi-a venit ideea creării unei astfel de platforme? Nu era suficient de bine acoperită nisa  intermediul platformelor existente?

Mulţumesc pentru aprecieri şi pentru ocazia de a mă adresa cititorilor cu mai multe detalii despre proiect  . eBloguri s-a lansat în online în urmă cu un an, dar este un proiect la care se lucreaza de mai mult timp .

Cercetând blogosfera românească am căutat mereu mai mult. Uneori găseam ce doream, dar nu în cadrul unei singure platforme.

Care sunt elementele diferenţiatoare ale platformei?

Am lansat eBloguri în online în momentul în care caracteristicile sale de bază s-au cristalizat, iar platforma a devenit coerentă prin totalitatea funcţiilor şi serviciilor oferite.

Orice utilizator al platformei, prin simpla înscriere, beneficiază de numeroase avantaje: posibilitatea promovării ideilor, a planurilor şi a obiectivelor, consultanţă SEO personalizata. Dar cel mai important este faptul că eBloguri oferă instalare şi configurare de temă gratuită (sau suport pentru cei care doresc achiziţionarea unei teme premium) în blogul pe care îl creăm la cerere. Mai mult, pentru cine are deja blog, există posibilitatea transferării gratuite a tuturor postărilor, comentariilor, categoriilor şi a imaginilor de pe vechiul blog Blogspot sau WordPress într-un blog / website  nou-nouţ, oferindu-i instalare şi configurare gratuita sau premium.

Noile bloguri astfel create se vor denumi: numeales.ebloguri.ro cu posibilitate de atasare a unui domeniu contra cost . Deja avem o reţea de bloguri în continuă creştere.

Mulţumesc în numele echipei eBloguri şi a tuturor membrilor noştri, ei sunt parte integrantă a proiectului. Vă aşteptăm cu drag să veniţi în casa noastră, să vă creati blog pe eBloguri.ro şi să vă alăturaţi nouă în această frumoasă aventură virtuală.

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te prin mail!

Lasă un răspuns