Muzica este viața mea

0
623

adi ciuca

Muzica este viața mea

Parte dintre noi , în afara preocupărilor zilnice necesare traiului , avem diferite hobby-uri. Muzica este unul dintre acestea. Ceeea ce încă nu cunoaștem este faptul că în mijlocul nostru se află persoane tinere cu asemenea preocupări ce fac mândrie comunei Măgureni.
Cu toate că au absolvit facultăți de un anumit profil și activează în domeniu, au și altă pasiune-muzica. Concret este vorba despre Adrian Ciucă care își are obârșia în comuna Măgureni, absolvent pe lângă altele și a Școlii Populare de Artă. Și ca el, probabil sunt multe talente încă necunoscute. În ultima perioadă iubitorii muzicii populare , de petrecere și a altor genuri au avut plăcerea de a-l asculta pe diferite canale de televiziune (Valea Prahovei, Favorit, Etno, etc).
Noi măgurenarii am luat cunoștiință cu acest tânăr talentat la finele anului 2010 ,cu ocazia spectacolului organizat în centrul comunei. Cei care vor să afle și alte amănunte pot accesa site-ul acestuia www.adrianciuca.ro
Este un început.

Să nu uităm că în Monografia comunei Măgureni doamna prof. Magdalena Enăchescu prezenta câteva personalități de vază care fac mândrie comunei precum domnii: ing. Justin Capră-renumitul inventator; doctorul Dan Cezar Ciornei- medic primar legist șef, doctor în medicină; prof. universitar doctor Ion Corneliu Ciuciu- membru al Academiei de știinte din New York; prof. universitar doctor în economie Coriolan Mareș; doctor inginer cercetator în calculatoare Florin Rădulescu.

Exemplele pot continua. Peste timp vom vorbi cu drag de aceștia și cei care le vor urma și probabil chiar depăși.

Vasile Cojocaru

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te prin mail!

Lasă un răspuns